Kompatibilní verze
Cannelloni all'uovo con broccolo romanesco al vapore
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mix di formaggi
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 200 g di scamorza affumicata a pezzi (3-4 cm)
Ripieno
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di cimette di broccolo romanesco (peso netto)
- 100 g di vino bianco
- 150 g di ricotta, scolata dal suo siero
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 16 pezzi di pasta secca tipo cannelloni, (circa 180 g)
Sugo al sedano
- 30 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 50 g di carote a pezzi grossolani
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di gambi di sedano a fettine (0,5 - 1 cm)
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3410 kJ / 815 kcal
- Protein
- 47.3 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 50.6 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Minestrone
45min
Pipette primaverili
45min
Spaghetti con pecorino e fave
40min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Eggah con caponata
50min
Risotto con fave, primosale, birra e fiori
1 Std.
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
1 Std. 30 Min
Antica minestra ai broccoletti
45min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min
Minestra di cereali e verdure invernali
50min