Kompatibilní verze
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Melanzane ripiene
- 3 melanzane
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di olio di oliva
- 100 g di bulgur
- 250 g di acqua
- 50 g di cipollotto, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
Salsa allo yogurt
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 180 g di yogurt greco
- 50 g di chicchi di melograno
- 30 g di pinoli, tostati
- 20 g di foglie di basilico fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di patate e carciofi
1j
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2 godz. 20 min
Pomodori ripieni di funghi e frutta secca
1 godz. 5 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 min
Melanzane ripiene all'orientale
1j 20 menit
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1j
Tortini di quinoa
1j
Melanzane ripiene di quinoa
1 godz. 35 min
Peperoni ripieni alla barese
55 Min
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Caponata alla catanese
1j