Kompatibilní verze
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Melanzane ripiene
- 3 melanzane
- 2 pizzichi di sale
- 80 g di olio di oliva
- 100 g di bulgur
- 250 g di acqua
- 50 g di cipollotto, a pezzi
- 100 g di peperone rosso, a pezzi
Salsa allo yogurt
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zafferano in polvere
- 1 spicchio di aglio
- 180 g di yogurt greco
- 50 g di chicchi di melograno
- 30 g di pinoli, tostati
- 20 g di foglie di basilico fresche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1653 kJ / 395 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane al curry (vegan)
50 min
Melanzane ripiene all'orientale
1 Std. 20 Min
Timballo di riso al ragù e uvetta
1 Std.
Hummus di cicerchie e zucca arrosto
10h
Patate dolci ripiene (vegan)
1 Std. 50 Min
Patate ripiene su cipolle caramellate
1 Std. 15 Min
Zucca al curry
45 min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Melanzane ripiene
1h 30min
Ala hodi (Patate al curry)
40 min
Pancotto fave e zucca
6h 30min