Kompatibilní verze
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pappardelle alla curcuma
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
Pesto di mandorle
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 80 g di fagiolini verdi freschi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4010 kJ / 958.5 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 7.7 g
Alternativní recepty
Riso vegetariano cremoso
25min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Spaghetti alla chitarra con piselli e curcuma (vegan)
50min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Carbonara di seitan
40min
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40min
Caserecce ai semi, uvetta e melanzane (vegan)
50min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Lagane, ceci e vongole
30min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1h 5min