Kompatibilní verze
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa allo yogurt
- 30 g di cipolle a pezzi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 125 g di yogurt bianco
- 1 pizzico di sale
Riso
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 150 g di riso Venere (cottura 18 min.)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 cetrioli a fettine sottili
- 500 g di pomodorini a metà o in quarti (secondo la loro grandezza)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 858 kJ / 205 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 Min
Riso nero vegetariano
35 Min
Mezzelune di melanzane e quinoa (vegan)
55 Min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 min
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 Min
Insalata di riso parboiled
55 Min
Insalata di riso nero
1 Std.
Insalata di riso e verdure
30 min
Smoothie ai frutti di bosco e yogurt
10 Min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 godz. 10 min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 min