Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolla, in quarti
- 8 cosce di pollo con la pelle
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di origano secco
- 200 g di peperoni rossi, a pezzi
- 12 foglie di basilico fresco
-
1 - 1 ½
cucchiaio di crema di peperoncino, a piacere
nebo 1 peperoncino rosso secco, a piacere - 130 g di olio di oliva
- 250 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiai di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di farina di mais, tipo fioretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3327 kJ / 795 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Pollo alla romana
1h 10 min
Pollo agrodolce con riso
40 min
Maiale in agrodolce
45 min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Pollo Yassa
1h
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1h 15 min
Curry di pollo Cape Malay
1h
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1h 15 min
Goulash ungherese
1h 45 min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h