Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolla, in quarti
- 8 cosce di pollo con la pelle
- 2 spicchi di aglio
- 2 cucchiai di origano secco
- 200 g di peperoni rossi, a pezzi
- 12 foglie di basilico fresco
-
1 - 1 ½
cucchiaio di crema di peperoncino, a piacere
nebo 1 peperoncino rosso secco, a piacere - 130 g di olio di oliva
- 250 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi (1-2 cm)
- 90 g di aceto di vino bianco
- 2 cucchiai di acqua
- 80 g di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di farina di mais, tipo fioretto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3327 kJ / 795 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Maiale in agrodolce
45 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Pollo Yassa
1 Std.
Pollo agrodolce con riso
40 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1 Std. 15 Min
Sovracosce di pollo agli anacardi
40 min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min