Zařízení & příslušenství
Mexický rozmarýnový punč
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce
Suroviny
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvý rozmarýn 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Láska jako trám
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Limetkovo - zázvorová pěna
Žádné hodnocení
Veganské arašídové cookies s čokoládou
50min.
Vanilkový kešu jogurt
16hod.
Berberské koření
10min.
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4hod. 40min.
Pohankové cookies s bílou čokoládou a kardamomem
55min.
Mangové lassi
10min.
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1hod. 10min.
Proteinový tvarohový chléb se semínky fenyklu a koriandru
1hod. 20min.
Masala chai
15min.
Veganéza - veganská náhrada majonézy
15min.
Kašmírská rýže
30min.