Mexický rozmarýnový punč
TM5 TM6

Mexický rozmarýnový punč

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 40 gramů vody
  • 50 gramů hnědého cukru
  • 10 gramů čerstvého zázvoru, na kousky
  • 3 větvičky čerstvého rozmarýnu, 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
  • 100 gramů kostek ledu
  • 50 gramů zlaté tequily
  • 20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
  • 1 grapefruit, vymačkaná šťáva
  • ½ čajové lžičky citrónové šťávy

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
899 kJ / 215 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
34 g
Tuk
0 g
Vláknina
0.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty