Zařízení & příslušenství
Mexický rozmarýnový punč
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce
Suroviny
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvý rozmarýn 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Láska jako trám
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Karamelový krém
2hod. 35min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Tandoori
5min.
Třešňový krém s růžovým vínem
30min.
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Žádné hodnocení
Višňové cookies s kokosem
35min.
Kaštanový koláč
50min.
Kaštanové pyré
15min.
Brusinkovo-rozmarýnové chutney
40min.
Sezamový med
10min.
Arašídové cookies na druhou
30min.
Brownies
50min.