Mexický rozmarýnový punč

Mexický rozmarýnový punč

5.0 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce

Suroviny

  • 40 gramů vody
  • 50 gramů hnědého cukru
  • 10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
  • 3 větvičky čerstvého rozmarýnu 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
  • 100 gramů kostek ledu
  • 50 gramů zlaté tequily
  • 20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
  • 1 grapefruit vymačkaná šťáva
  • ½ čajové lžičky citrónové šťávy

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 215 kcal / 899 kJ
Protein 1 g
Tuk 0 g
Sacharidy 34 g
Vláknina 0.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...