
Zařízení & příslušenství
Mexický rozmarýnový punč
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce
Suroviny
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvého rozmarýnu 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
215 kcal /
899 kJ
Protein
1 g
Tuk
0 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
0.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Láska jako trám
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
Žádné hodnocení
Pohárky s překvapením
2hod. 15min
Granola s bezinkami
1hod. 40min
Banány s kokosovo-skořicovou omáčkou
40min
Směs koření dukkah
Žádné hodnocení
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min
Mandlové RAW brownies
2hod. 5min
Terina s kachními játry a portským vínem
Žádné hodnocení
Salát s cuketou a chřestem
35min
Gin Fizz
5min
Cheesecake z tofu (bez laktózy)
4hod. 40min