Zařízení & příslušenství
Mexický rozmarýnový punč
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 porce
Suroviny
-
40 gramů vody
-
50 gramů hnědého cukru
-
10 gramů čerstvého zázvoru na kousky
-
3 větvičky čerstvý rozmarýn 2 špičky odtrhněte a uschovejte na ozdobu
-
100 gramů kostek ledu
-
50 gramů zlaté tequily
-
20 gramů pomerančového likéru (např. Cointreau)
-
1 grapefruit vymačkaná šťáva
-
½ čajové lžičky citrónové šťávy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
899 kJ /
215 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Láska jako trám
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Houby s citrónovou šťávou
30min.
Profiterolky s hráškovým krémem
2hod.
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Béarnská omáčka
20min.
Pohankové krekry s černuchou
1hod.
Rýžový snack se sladkou chilli omáčkou
Žádné hodnocení
Sýrové rolky á la Fornetti
45min.
Simnel dort s 11 apoštoly
3hod.
Karamelový fondán
15min.
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min.
Čokoládová pěna se slaným karamelem
45min.
Barevné perníčky s marcipánem
20min.