Zařízení & příslušenství
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Salát z kysaného zelí:
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů mrkve
-
500 gramů kysaného zelí
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce cukru
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
Pirohy:
-
150 gramů škvarků
-
3 stroužky česneku
-
650 gramů brambor uvařených den předem a oloupaných
-
2 vejce
-
170 gramů krupice
-
130 gramů hrubé mouky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.4 g
Kalorie
3451 kJ /
824 kcal
Tuk
39.4 g
Vláknina
8.8 g
Sacharidy
90.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pirohy s kysaným zelím a houbami
3hod. 25min.
Pohárky s překvapením
2hod. 15min.
Ananasové carpaccio s jahodovým sorbetem pro TM6
Žádné hodnocení
Huspenina
2hod. 25min.
Chléb s chilli
4hod. 30min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Žádné hodnocení
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min.
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28hod. 15min.
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1hod. 40min.
Vánoční dort se sněhovými vločkami
4hod.
Čokoládové perníčky
1hod. 45min.