Zařízení & příslušenství
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Salát z kysaného zelí:
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů mrkve
-
500 gramů kysaného zelí
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce cukru
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
Pirohy:
-
150 gramů škvarků
-
3 stroužky česneku
-
650 gramů brambor uvařených den předem a oloupaných
-
2 vejce
-
170 gramů krupice
-
130 gramů hrubé mouky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.4 g
Kalorie
3451 kJ /
824 kcal
Tuk
39.4 g
Vláknina
8.8 g
Sacharidy
90.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Huspenina
2hod. 25min.
Moka dort
2hod. 50min.
Řezy Tiramisu
1hod.
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Fatayer se sýrem a mátou
1hod. 5min.
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min.
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2hod. 40min.
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1hod. 35min.
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min.
Bramborový salát s anglickou slaninou
4hod. 10min.
Koblihy
1hod. 30min.
Chléb
1hod. 40min.