Slezské pirohy se škvarky a česnekem

Slezské pirohy se škvarky a česnekem

4.0 2 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

Salát z kysaného zelí:
  • 100 gramů cibule napůl
  • 100 gramů mrkve
  • 500 gramů kysaného zelí
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 polévková lžíce cukru
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
Pirohy:
  • 150 gramů škvarků
  • 3 stroužky česneku
  • 650 gramů brambor uvařených den předem a oloupaných
  • 2 vejce
  • 170 gramů krupice
  • 130 gramů hrubé mouky
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • olej na smažení

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 20.4 g
Kalorie 3451 kJ / 824 kcal
Tuk 39.4 g
Vláknina 8.8 g
Sacharidy 90.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...