
Zařízení & příslušenství
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
Příprava 40min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
Salát z kysaného zelí:
-
cibule napůl100 gramů
-
mrkve100 gramů
-
kysaného zelí500 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého1 čajová lžička
-
cukru1 polévková lžíce
-
olivového oleje2 polévkové lžíce
Pirohy:
-
škvarků150 gramů
-
stroužky česneku3
-
brambor uvařených den předem a oloupaných650 gramů
-
vejce2
-
krupice170 gramů
-
hrubé mouky130 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
olej na smažení
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
824 kcal /
3451 kJ
Protein
20.4 g
Tuk
39.4 g
Sacharidy
90.3 g
Vláknina
8.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Poklady
10 recept
Česká republika
Česká republika