Zařízení & příslušenství
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
Příprava 40min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
Salát z kysaného zelí:
-
100 gramů cibule napůl
-
100 gramů mrkve
-
500 gramů kysaného zelí
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce cukru
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
Pirohy:
-
150 gramů škvarků
-
3 stroužky česneku
-
650 gramů brambor uvařených den předem a oloupaných
-
2 vejce
-
170 gramů krupice
-
130 gramů hrubé mouky
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
olej na smažení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.4 g
Kalorie
3451 kJ /
824 kcal
Tuk
39.4 g
Vláknina
8.8 g
Sacharidy
90.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kávový krém
Keine Bewertungen
Pirohy s bylinkovou náplní
1 Std. 40 Min
Chlebová pivní polévka
30 Min
Mandarinkové řezy
3 Std. 10 Min
Tatarský biftek
5 Min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1 Std. 30 Min
Máslové rolované knedlíky
1 Std. 10 Min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2 Std. 10 Min
Veggie „Burritos“
20 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min
Dršťková polévka
1 Std.
Škvarková pomazánka
5 Min