Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 200 gramů mléka
- 50 gramů vody
- 1 čajovou lžičku cukru
- 1 kostku čerstvého droždí (40 gramů)
- 450 gramů hladké mouky
- 60 gramů másla pokojové teploty, na kostky
- 1 čajovou lžičku soli
Náplň a dokončení
- 1 svazek čerstvého rozmarýnu, jen jehličky
- 1 svazek čerstvého tymiánu, jen lístky
- 100 gramů másla, pokojové teploty, na kostky
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 160 gramů černých oliv, bez pecek, na půlky
- 160 gramů zelených oliv, bez pecek, na půlky
- 60 gramů piniových oříšků
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1355 kJ / 324 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bochánky s podmáslím a vlašskými ořechy
1h 15min
Happy veggie empanadas
1h 10 min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1h 40 min
Hrušky v červeném víně
3h 20min
Lískoořechový meringue dort s banánovo-karamelovým krémem
3h 15min
Kuře alla cacciatora
50 min
Dvoubarevný moučník s ovocem
3h 40min
Tvarůžkové kuličky
25min
Štědrák
1h 40 min
Hruškový šlehačkový koláč
1h 35 min
Vaječné kanapky
5min
Bábovka s bylinným likérem
1h