Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 gramů lískových ořechů
- 125 gramů sušených fíků
- 3 vejce
- 125 gramů krupicového cukru
- 1 sáček vanilkového cukru
- 1 čajová lžička rumového aroma
- 1 špetka mleté skořice
- 100 gramů kandované citrónové kůry
- 250 gramů rozinek
- 60 gramů loupaných mandlí, na čtvrtky
- 125 gramů hladké mouky
- 50 gramů kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- Nutriční hodnoty
- na 1 plátek
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terina z vepřového a kuřecího mletého a z kachních foie gras s chutney z portského vína
Nessuna valutazione
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Ořechové briošky
1h 30min
Vrstvené řezy
1 Std. 20 Min
Bábovka s vaječným likérem
1 godz. 10 min
Kynutá bábovka s ořechy (bez cukru)
2 Std.
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 godz. 15 min
Vánoční koláč se sušeným ovocem a mandlemi
2 godz. 30 min
Maková bábovka s citrónovou polevou
2 Std.
Ořechová bábovka
1 godz. 10 min
Tvarohová buchta
12 Std. 45 Min
Bábovka s vaječným likérem
1 Std. 20 Min