Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 150 g Olivenöl
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 4 Stücke Roastbeef (à 150 g)
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2253 kJ / 537 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Teriyaki-Limetten-Marinade
1h 15min
Biermarinade zu Nackensteaks
4 godz. 20 min
Gefüllte Zucchini-Blüten
40min
Limettensalz für Fisch
1h 10min
Krabbencocktail
30min
Rosmarinmarinade für Rindfleisch
5min
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2ωρ. 50 λεπτ.
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Schweinefilet alla Toscana
50min
Orangendressing
5min
Grillmarinade zu Lamm, Geflügel und Gemüse
24h
Marinade für Spare Ribs
10 min