
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zucchini-Bulgur-Salat
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Zucchini, gelb in Stücken
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Bulgur grob
- 50 g Zitronensaft
- 50 g Olivenöl
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Petersilie abgezupft
- 1 Bund Minze abgezupft
- 2 rote Zwiebeln halbiert
- 100 g Cherry-Tomaten halbiert
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1420 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 4 Stücke Schweinefilet (à 180 g), aus dem Mittelstück
- 30 g gesalzene Butter
- 2 Zweige Salbei
- 2 Streifen Zitronenschale dünn abgeschält (ca. 1 x 4 cm)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 615 kcal / 2576 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 48 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1hod.
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1hod. 25min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2hod.
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1hod. 20min
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1hod. 30min
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1hod. 30min
Bolognese classico
5hod.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min