Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1790 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 24 Garnelen, roh, mittelgroß, geschält, entdarmt (ca. 360 g)
- 50 g rote Paprika, in dünnen Streifen (2 mm x 5 cm)
- 220 g Ananas, frisch, in Stücken (1 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- ½ rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 20 g Öl
- 40 g brauner Zucker
- 30 g Reisessig
- 30 g Sojasauce
- 1 ½ TL Speisestärke
- 1 EL Koriander, frisch, grob gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 903 kJ / 216 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50min
Mini-Rouladen
3h 30min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2 godz.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Maispoularde mit Cherry-Tomaten
1 Std. 15 Min
Kürbis-Brokkoli-Gemüse
1 Std. 10 Min
Black-Tiger-Salat
1 Std. 30 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 godz.
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1 Std. 10 Min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1 Std. 20 Min