Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade

Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade

4.7 125 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
4 Portionen

Suroviny

Remoulade
  • neutrales Öl (z. B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
    200 g
  • Kerbel abgezupft
    5 Stängel
  • Gewürzgurken in Stücken
    50 g
  • Ei
    1
  • Zitronensaft (volitelně)
    ½ - 1 TL
  • Senf mittelscharf
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Crème fraîche
    100 g
Roastbeef und Fertigstellung
  • Wasser
    1720 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • Roastbeef
    600 g
  • Butter
    20 g
  • Rosmarin
    2 Zweige
  • Öl zum Einfetten und etwas mehr zum Braten
  • Süßkartoffeln
    800 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Paprika edelsüß zum Würzen
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 40 g
Kalorie 4206 kJ / 1004 kcal
Tuk 72 g
Vláknina 6.3 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...