Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
120
g de pecorino, coupé en cubes de 2 cm de côté
nebo 120 g de parmesan, coupé en cubes de 2 cm de côté - 4 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 350 g de pâtes sèches, type spaghettoni ou spaghetti
-
150
g de charcuterie italienne à base de joue de porc, type guanciale
nebo 150 g de pancetta en fines tranches - 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1798 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 20 g
Alternativní recepty
Steak haché au gruyère
30 min
Carbonara
30 min
Gratin gourmand de macaroni
50 min
Pâtes au jambon et au chorizo
30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40 min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20 min
Spaghetti carbonara express
25 min
Gnocchis à la carbonara
15 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min