Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g de fromage à pâte pressée, type appenzeller (fromage suisse) coupé en gros cubes
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 ½ l d'eau
- 1 c. à café bombée de gros sel
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 40 g de farine de blé
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 300 g de lait entier
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2754 kJ / 657 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Quiche aux pommes de terre nouvelles, ciboules et cheddar
55 min
Pâtes au gorgonzola
40min
Tagliatelle au saumon fumé
20 Min
Pipe rigate gratinés
1 Std.
Gratin de pâtes au fromage
50min
Spaghettoni à la carbonara
20 Min
Gratin de pâtes
25 Min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Tartines "croque-monsieur"
25 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Croque-campagne au comté
40min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min