Saumon japonais, vermicelles et légumes

Saumon japonais, vermicelles et légumes

4.2 113 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 1000 g d'eau
  • 150 g de vermicelles asiatiques (ou nouilles de riz)
  • 400 g de mélange de légumes asiatiques surgelé
  • 2 c. à soupe d'huile de tournesol
  • du sel
  • 600 g de saumon frais ou surgelé en gros cubes
  • 6 c. à soupe de sauce teriyaki ou yakitori

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 2080 kJ / 497 kcal
Tuk 21 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...