Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 850 g de courge butternut, pelée et coupée en gros cubes
- 500 g d'eau
- 4 capsules de cardamome
- du sel, et 1 pincée pour la chantilly
- du poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1072 kJ / 256 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45min
Soupe à la courge et au lait de coco
35min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30min
Soupe à la courge et au lait de coco
55min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Soupe de potimarron aux épices
45min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min