Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 800 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 396 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potage au poireau
30min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Crème de petits pois
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Soupe de panais
35min
Velouté de champignons
20 min
Soupe de laitue
35min
Crème de carotte
30min
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème de courgette au bleu
25min