Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 800 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de lait
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 396 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de panais
35min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Velouté de céleri au stilton
35min
Crème de petits pois
40min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Crème de chou-fleur
40min
Crème de brocoli aux noisettes
1 godz.
Crème d'asperges et fromage de chèvre
35min
Crème d'endive au colombo
30min
Velouté de topinambour
45min
Velouté d'endive
35min