Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 25 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en deux
- 150 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 150 g de blanc de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
- 20 g de concentré de tomate
-
1
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 400 g de fond de poisson
- 400 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- ¼ c. à café de jus de citron
- 350 g de poisson à chair ferme, type poisson de roche, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Soupe de poisson
40min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 Min
Soupe de moules à la citronnelle
55 min
Pizza aux fruits de mer
2h
Soupe de poissons
45min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Soupe de poisson
20 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Soupe corse
13u. 15min
Marmite du pêcheur
50min