Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 25 g d'huile d'olive
- 200 g de tomates, coupées en deux
- 150 g de carottes, coupées en morceaux
- 100 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 150 g de blanc de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
- 20 g de concentré de tomate
-
1
c. à café bombées de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 400 g de fond de poisson
- 400 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- ¼ c. à café de jus de citron
- 350 g de poisson à chair ferme, type poisson de roche, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 Min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 Min
Paëlla aux fruits de mer
1 godz. 5 min
Soupe de moules à la citronnelle
55 Min
Soupe corse
13 Std. 15 Min
Gratin d'aubergine et comté - Yaourt glacé à la fraise et basilic
Žádné hodnocení
Soupe de poisson
20 Min
Marmite du pêcheur
50 Min
Soupe de poisson
40 Min
Soupe de fruits de mer provençale
25 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Bouillabaisse
1h 15min