Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'eau tiède
- 1 pincée de sucre en poudre
- le jus d'un citron vert
- 35 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 1 pointe de couteau de pâte de piment (volitelně)
- 20 g de champignons noirs déshydratés
- 20 g de crevettes séchées
- l'eau chaude
- ½ oignon, coupé en quatre
- 200 g d'échine de porc, en morceaux
- 100 g de poitrine de porc, désossée et découennée, en morceaux
- 20 g d'huile de sésame
- 12 galettes de riz séchées (Ø 18 cm)
- 200 g d'eau
- 300 g de haricots mungo jaunes crus, rincés
- 20 g d'échalottes frites
- 4 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 4 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 378 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1h 15min
Bouillon de crevettes façon thaïe, pommes vapeur aux épices
1h 20 min
Avril - Bouillon de gambas à la citronnelle
1h
Bœuf au tamarin et riz gluant
8h 10min
Salade Bo bun
12hod.
Soupe phô au poulet
5h 10min
Laap de bœuf
1h 30min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Pad Thaï
50min
Salade de bœuf thaïe
30min
Soupe Pho
40min
Rouleaux de printemps
30min