Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'eau tiède
- 1 pincée de sucre en poudre
- le jus d'un citron vert
- 35 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 1 pointe de couteau de pâte de piment (volitelně)
- 20 g de champignons noirs déshydratés
- 20 g de crevettes séchées
- l'eau chaude
- ½ oignon, coupé en quatre
- 200 g d'échine de porc, en morceaux
- 100 g de poitrine de porc, désossée et découennée, en morceaux
- 20 g d'huile de sésame
- 12 galettes de riz séchées (Ø 18 cm)
- 200 g d'eau
- 300 g de haricots mungo jaunes crus, rincés
- 20 g d'échalottes frites
- 4 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 4 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 378 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1 Std.
Soupe de poulet thaïe
50 min
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Chop suey aux gambas
1 Std.
Bouillon de crevettes façon thaïe, pommes vapeur aux épices
1 Std. 20 Min
Demi-lunes épinard-poulet
35 min
Petits pains au porc (nikumans)
2h
Soupe won ton
40 min
Soupe Pho
40 min
Bœuf teriyaki et riz
1h 45 min
Laap de bœuf
1h 30min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40 min