Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 250 g de fromage squacquerone
- 1 - 2 pincées de sel, et un peu pour la pizza
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 2 bouquets de roquette, hachés grossièrement
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 Std.
Pizza aux légumes grillés et feta
1 Std.
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3h 35min
Pâtes à la norma
1h 45 min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1 godz. 10 min
Pains au zaatar
1 godz. 55 min
Pizzettes à l'artichaut
2 Std.
Pizza blanche à la ligurienne
1h 45 min
Pizza capricciosa
1h 40 min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza quatre saisons
1h 35min
Pizza quatre fromages
1h 40 min