Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de mozzarella de bufflonne, coupée en morceaux
- farine à pain, type Manitoba pour fariner
- 250 g de fromage squacquerone
- 1 - 2 pincées de sel, et un peu pour la pizza
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 2 bouquets de roquette, hachés grossièrement
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 4376 kJ / 1046 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 54 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza Frescolina
1h 40min
Cannellonis à l'artichaut, sauce tomate
1h 35 min
Tarte au parmesan et légumes frais
1h 20 min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20 min
Pains au zaatar
1j 55 menit
Focaccia fève, bacon et pecorino
3h 15 min
Pâtes à la norma
1h 45min
Pesto petits pois et ricotta
10 min
Tarte aux sardines et aux olives
1h 30min
Roulés d'aubergine
35 Min
Pizza capricciosa
1h 40min
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45min