Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di acqua
- 300 - 400 g di pere mature (3-4), sbucciate, a metà e private del torsolo
- 100 g di cioccolato fondente (50% di cacao), a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 1 cucchiaino di miele
- 1 ½ cucchiaino di cardamomo in polvere
-
50
g di mandorle a lamelle, tostate
nebo 50 g di pistacchi al naturale sgusciati, tostati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1480 kJ / 354 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Budino alla fragola
2h 15min
Salsa al gianduia
15 Min
Pere sciroppate al cacao e amaretto
40 Min
Mele con zabaione al sidro
40 Min
Dolce danese di mele
50 Min
Pere al vino rosso
3h 20min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Crema di mele e cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Mele ripiene con frutti di bosco
50 Min
Ananas al cartoccio
1h
Dolce di mele in vasocottura
1h
Aperitivo al sedano
10 Min