Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pane secco a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- 300 g di acqua
- 60 g di farina integrale + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 80 g di zucchine a tocchetti
- 80 g di carote, pelate e a pezzi
- 60 g di pomodoro a pezzi
- 5 foglie di basilico fresche, lavate e asciugate
- 20 g di pinoli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 44.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50 min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1h 30min
Gnocchi di polenta
25 min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 Std. 10 Min
Strangolapreti alla trentina
4 Std.
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min