Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 30 g de beurre, en morceaux
- 50 g de cognac
- 700 g d'eau bouillante
- 1 c. à soupe bombée de concentré de tomate
- 250 g de pâtes sèches, type risoni ou orzo
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de petits pois frais ou surgelés
- 200 g de crevettes cuites, décortiquées
- 50 g de crème fraîche
-
persil frais, pour la finition
nebo aneth frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1804 kJ / 429 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Pâtes au thon et à la sauce tomate
30min
Saumon gratiné à la pomme
30min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 min
Riz pilaf aux poivrons et au bœuf haché
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Cabillaud à la moutarde, riz et sauce tomate
25 min