Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di farina manitoba
- 5 g di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di strutto
- 90 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 3688.6 kJ / 881 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1369 mg
Alternativní recepty
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Corona di orsetti
3 Std.
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1h 10min
Scones zucchine e albicocche
30min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Bagels con uovo e composta al bacon
5h 40min
Danish salate
1 godz. 45 min
Pagnotte banana e segale
1 Std. 50 Min
Ciambella ciociara
3 Std.
Scones ai mirtilli con burro di noci e miele
30min
Focaccia tirolese
3 Std. 30 Min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min