Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g di farina manitoba
- 5 g di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di strutto
- 90 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 3688.6 kJ / 881 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1369 mg
Alternativní recepty
Panini al latte con cioccolato
4 Std. 40 Min
Pizza assettata
1h 45min
Focaccia alle olive
2h
Ciappe
1h 35 min
Cracker dolci salati
1h 30min
Focaccia veloce in padella
40min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Focaccia tirolese
3h 30min
Bottoncini con wurstel
5h
Focaccia allo yogurt
3h
Polka (pane francese)
5h
Pagnotta casereccia
5h 10min