Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3832 kJ / 916 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 71.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porcini al funghetto
50 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Rosette al salmone e gamberetti (senza glutine)
2 Std. 5 Min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Salsa alla reggiana
15 Min
Fagottini di granchio
35min
Zuppa di aragosta
1h
Éclair con caramello al burro salato
19hod.
Arroz caldoso
1h 10min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Insalata fredda di polpo e patate
50 min
Sardenaira alla sanremasca
3h 10min