Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3832 kJ / 916 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 71.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seppioline e gamberi gratinati
1h 10 min
Cheesecake allo stracchino e mortadella con pistacchi
9 Std.
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 Std. 25 Min
Bignè a sorpresa
2h
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Fagottini di granchio
35 min
Cozze alla Medoc
50 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 Std.
Corona di riso e castagne alla fonduta
50 min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min