
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche pulite
- 1 carota pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 916 kcal / 3832 kJ
- Protein
- 22.3 g
- Tuk
- 71.1 g
- Sacharidy
- 46.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini al cotechino
30min
Antipasto di funghi e capesante
35min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8h
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2h 20min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Bicchierini di zucchine con formaggio
45min
Flan ai quattro formaggi
1h
Involtini di prosciutto
35min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Vitello tonnato
24h 45min