Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- latte q.b.
- tuorlo leggermente sbattuto
- farina tipo 00
Salsa
- 20 g di cipolline in salamoia
- 20 g di cetriolini sott'aceto
- 10 g di capperi sotto sale
- 10 grani di pepe rosa
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 150 g di maionese
- 10 g di senape
- 1 cucchiaio di Vodka
Gamberi
- 300 g di acqua
- 50 g di aceto
- 250 g di code di gambero fresche, pulite
- 1 carota, pelata
- 1 sedano rapa
- 2 zucchine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3832 kJ / 916 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 71.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Flan di formaggio erborinato (per 2 persone)
35min
Mousse alle fragoline di bosco
4 godz. 30 min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1h 30min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Salmone farcito
1h 5min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 godz. 20 min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bavarese al mandarino
4 godz. 45 min
Involtini di spigola
40 min