Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto alle erbe
- 12 foglie di rucola, lavate e asciugate
- 6 uova
- 50 g di burro fuso
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di farina tipo 00
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 50 g di gherigli di noci
- 200 g di caprino
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di bresaola a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1246 kJ / 298 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Girelle integrali al tonno e ceci
8h
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9 Std. 30 Min
Cheesecake al forno con fagiolini
2h
Girelle al gorgonzola e mortadella
8h
Cheesecake integrale alla robiola e salmone
9 Std.
Palline al prosciutto
1h 30min
Bignè con tre mousse
2h
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8h
Polpette di ricotta
50 min