Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto al basilico
- 12 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 4 uova
- 40 g di burro fuso
- 100 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ bustina di lievito in polvere per torte salate
Ripieno
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 1 peperoncino secco
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di melanzane violette a tocchetti (1 cm circa)
- 1 pizzico di sale
- 130 g di passata di pomodoro
- 250 g di Feta a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta brisée
10 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Zuccottini di melanzane
45min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 Std.
Girelle alle erbe con bresaola
8 Std.
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Polpettoni di peperoni
1 Std. 20 Min
Sformato di riso con brie e cotto
1 Std. 30 Min
Crêpes ai funghi
1h 50min