Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di ricotta fresca
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino bicarbonato di sodio
nebo ½ cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di pomodori senza pelle, a fette
- 50 g di mollica di pane fresco
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 3 pizzichi di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2 Std.
Salatini alla curcuma e salsa al tonno
1 Std. 10 Min
Focaccia croccante
2h 10min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Quiche ai pomodorini
1h
Calzoni vegetariani
1h 50min
Pizza alle tre farine
1 godz. 55 min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.