Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di ricotta fresca
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino bicarbonato di sodio
nebo ½ cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di pomodori senza pelle, a fette
- 50 g di mollica di pane fresco
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 3 pizzichi di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 54.9 g
- Tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Sformato di verdure
1h 35 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Torcion dolce
3 Std. 30 Min
Pane svedese
2h
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Mezzelune al farro con prosciutto e mozzarella
55 min
Focaccia al farro farcita
3h 45min
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Crostata di zucchine (vegan)
1 Std. 50 Min