Zařízení & příslušenství
蟲草花香菇雞湯
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
4 人份
Suroviny
準備食材
-
黃金蟲草花 乾燥的20 克
-
乾香菇4 個
-
水1500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 土雞肉,切塊500 克
蟲草花香菇雞湯
-
水1600 克
-
薑 切片3 克
-
鹽¾ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
557.6 mg
Protein
20.9 g
Kalorie
1166.3 kJ /
278.8 kcal
Tuk
20.1 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
3.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秋冬山珍
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan