蘆筍炒蝦仁
TM6

蘆筍炒蝦仁

4.5 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 300 克 草蝦仁
  • 1 大匙 米酒
  • 10 克 油
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切斜片
  • 200 克 蘆筍 ,切段(約3公分)
  • ¼ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
324 kJ / 77.5 kcal
Protein
9.2 g
Sacharidy
3.7 g
Tuk
2.9 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
1 g
Sodík
370.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty