蘆筍炒蝦仁

蘆筍炒蝦仁

4.5 17 rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 人份

Suroviny

  • 草蝦仁
    300 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片
    10 克
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 370.9 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 324 kJ / 77.5 kcal
Tuk 2.9 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 3.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...