Zařízení & příslušenství
雞蛋粉絲皇宮菜
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
水250 克
-
皇宮菜 切段(5公分)150 克
-
冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
-
日式醬油10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
424.4 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
682.3 kJ /
163.1 kcal
Tuk
7.6 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
4280.4 g
Sacharidy
19.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
舒心饗宴
24 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan