Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g ulei de măsline
- 170 - 200 g amestec de legume pentru sotat (ex ceapă, șalote, praz), tăiate bucăți (2 cm)
- 700 - 800 g amestec de legume pentru supă (ex. dovlecei, morcovi, dovleac, cartof dulce, țelină rădăcină, păstârnac, mazăre), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 750 - 850 g apă
-
1
linguriță concentrat pastă de legume
nebo 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) - 1 linguriță sare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45 Min
Limonadă
5 Min
Budincă de orez
1 Std.
Supă cremă de dovlecei
25 Min
Supă cremă de roșii
25 Min
Orez fiert în aburi
25 Min
Pâine cu cinci semințe
1h 50min
Supă cremă de ciuperci
20 Min
Piure de cartofi
50 Min
Focaccia cu ceapă
2 Std.
Înghețată de fructe
5 Min
Supă de dovleac
35 Min