Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 70 g majonezu
- 80 g jogurtu naturalnego, gęstego
- 10 - 15 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu cytrynowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 604 kJ / 144.2 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 2.8 g
- Tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos pietruszkowy (persillade)
5min
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25 godz. 20 min
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3 godz. 25 min
Zupa krem z zielonych szparagów
30min
Sos bazyliowo-musztardowy
20min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Sos berneński
15min
Sos holenderski
15min
Sos waniliowy
10min
Zupa krem ze szparagów
45 Min
Sos holenderski – 250 ml
15min
Purée z ziemniaków, batatów i pietruszki
50 Min