![Sos serowy roquefort Sos serowy roquefort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2A5405D-F61C-4CDF-93E1-C993AD304B6D/Derivates/700D19A3-831F-4749-8F04-9ED02EFBCEB6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 160 g sera roquefort, pokrojonego na kawałki
- 180 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1395.5 kJ / 333.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 747.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 min
Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami
25 min
Pasta z sera owczego
10 min
Sos beszamelowy
15min
Makaron z sosem z trzech serów
15min
Sos berneński
15min
Krem angielski (Crème anglaise)
2 Std. 25 Min
Sos serowy Mornay
10 min
Sos z sera cheddar
20min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Dip serowy
10 min