Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 160 g sera roquefort, pokrojonego na kawałki
- 180 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1395.5 kJ / 333.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 747.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos curry
30min
Sos szpinakowo-śmietanowy
30min
Karmelizowany por
20 Min
Sos serowy z orzechów nerkowca
8h 5min
Sos salvitxada
1 Std. 25 Min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Quiche z resztkami serów
1 Std. 50 Min
Sos beszamelowy
15 Min
Sos serowy Mornay
10 Min
Sos z sera cheddar
20 Min
Sos holenderski
15 Min