Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 160 g sera roquefort, pokrojonego na kawałki
- 180 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1395.5 kJ / 333.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 31.3 g
- Nasycený tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 747.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip serowy
10min
Makaron cannelloni nadziewany serem ricotta
1 godz. 20 min
Sos z sera cheddar
20 min.
Sos beszamelowy
15 min.
Knedle bawarskie
1 Std.
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 Min
Sos berneński
15 min.
Dressing czosnkowy z serkiem ricotta
10min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1 godz. 5 min
Beszamel – 600 ml
15 min.
Sos serowy Mornay
10min
Beszamel – 1100 ml
15 min.