Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken
- 200 g Bergkäse (Vorarlberger Bergkäse 6 Monate gereift, z.B. RUPP), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
500
g Kalbsfaschiertes
nebo 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein) - 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
Butterschmalz zum Braten
nebo Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 517 kJ / 124 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Gebackene Speckknödel
50 Min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1h 25min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Kalbsrahmgulasch
1h