Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, altbacken, in Stücken
- 200 g Bergkäse (Vorarlberger Bergkäse 6 Monate gereift, z.B. RUPP), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
-
500
g Kalbsfaschiertes
nebo 500 g gemischtes Faschiertes (vom Rind und Schwein) - 1 Ei (Größe M)
- 2 EL Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
Butterschmalz zum Braten
nebo Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 517 kJ / 124 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingrouladen mit Hendlfülle und Paprikagemüse
1h
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Polentaauflauf mit Schweinsragout
1h 50 min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1h
Kalbsrahmgulasch
1h
Wälder Käsknöpfle
55 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Boef Stroganoff
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40 min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1h 25min
Schinken-Käse-Kipferl
1h
Fiakergulasch
2h 15 min