Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, frisch, halbiert bzw. geviertelt
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g Schlagobers
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Wasser
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch
- 300 g Spätzle, frisch (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgratin
1h 15 min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Jägersauce mit Knödel
50 min
Erdäpfelgulasch
1h 10 min
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 min
Gemüsereis mit Ei
35 min
Gratinierter Nudelauflauf mit Gemüse
1h
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 min
One Pot Pasta Ratatouille
35 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h