Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 20 g Öl
- 250 g Champignons, frisch, halbiert bzw. geviertelt
- 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g Schlagobers
- 50 g Weißwein, trocken
- 150 g Wasser
- 2 - 3 Stängel Petersilie, frisch
- 300 g Spätzle, frisch (siehe Tipp)
- 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2386 kJ / 570 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
One Pot Tortelloni mit Gorgonzola-Spinat-Sauce
25 min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Gemüsereis mit Ei
35 Min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 Min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 Std.
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 Min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50 Min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1 Std.
Jägersauce mit Knödel
50 Min
One Pot Pasta Ratatouille
35 Min