Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'huile de colza
- 10 - 15 g d'aneth fraîche, les feuilles uniquement
- 20 - 30 g de sucre en poudre, selon vos goûts
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de jus de citron
- 25 g de moutarde de Dijon, ou autre moutarde moyennement forte
- 30 g de moutarde douce
- 1 jaune d'oeuf
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 8541 kJ / 2041 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 211 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Curry d'agneau aux pois chiches et chou frisé
16h 50min
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35 Min
Sauce béarnaise
20min
Mayonnaise
5 Min
Sauce béarnaise
15min
Sauce béchamel
15min
Sauce choron
20min
Crème de champignons
20min
Sauce au poivre vert
20min
Steaks sauce au parmesan poivrée et pommes de terre au roquefort
50 Min
Pain de viande
1h 20 phút