紅酒牛肉貝殼麵

紅酒牛肉貝殼麵

5.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    5 克
  • 洋蔥 切條(約1.5公分)
    80 克
  • 15 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 1 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ½ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 紅酒
    120 克
  • 高湯
    280 克
  • 乾貝殼義大利麵
    150 克
  • 新鮮巴西利葉 少許,切碎,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 193 mg
Protein 36.6 g
Kalorie 3605.9 kJ / 863.7 kcal
Tuk 24.5 g
Vláknina 9.8 g
Nasycený tuk 18 g
Sacharidy 130.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...