Zařízení & příslušenství
紅酒牛肉貝殼麵
Příprava 10min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭5 克
-
洋蔥 切條(約1.5公分)80 克
-
油15 克
-
牛肉片200 克
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
紅酒120 克
-
高湯280 克
-
乾貝殼義大利麵150 克
-
新鮮巴西利葉 少許,切碎,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
193 mg
Protein
36.6 g
Kalorie
3605.9 kJ /
863.7 kcal
Tuk
24.5 g
Vláknina
9.8 g
Nasycený tuk
18 g
Sacharidy
130.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一鍋到底義大利麵
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan