Zařízení & příslušenství
奶油燉白菜
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 人份
Suroviny
-
奶油20 克
-
蒜頭20 克
-
培根丁70 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
紅蘿蔔 去皮、切片100 克
-
金針菇 去根部、切段150 克
-
大白菜 切段(約5公分)400 克
-
高湯50 克
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鮮奶油200 克
-
義大利綜合香料½ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
48.9 g
Kalorie
7070.6 kJ /
1691.5 kcal
Tuk
100.7 g
Vláknina
12.7 g
Sacharidy
150.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班後輕鬆煮
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan