Zařízení & příslušenství
味噌松阪豬
Příprava 10min.
Celkový 12hod. 35min.
4 人份
Suroviny
-
味噌50 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
水620 克
-
松阪肉600 克
-
黑胡椒粉2 茶匙
-
檸檬汁10 克
-
高麗菜 切絲50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30.2 g
Kalorie
1896 kJ /
453 kcal
Tuk
31.4 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
熱炒排行榜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan