
Zařízení & příslušenství
Velikonoční bochánky
Příprava 30min
Celkový 2hod. 50min
8 kusů
Suroviny
-
celého anýzu¼ čajové lžičky
-
krystalového cukru60 gramů
-
vanilkového cukru10 gramů
-
suchého bílého vína90 gramů
-
mléka120 gramů
-
čerstvého droždí30 gramů
-
másla na kousky, plus navíc na vymazání110 gramů
-
hladké mouky500 gramů
-
nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)2 čajové lžičky
-
soli½ čajové lžičky
-
žloutky3
-
vejce rozšlehané1
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
428 kcal /
1789 kJ
Protein
11 g
Tuk
17 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Velikonoční menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Kynutý švestkový koláč na plech
1hod. 25min
Mřížkový jablečný koláč
1hod. 25min
Kynuté knedlíky trochu jinak
1hod.
Mřížkovaný koláč s lískovými ořechy
3hod. 15min
Velikonoční nádivka
1hod. 35min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Žádné hodnocení
Pražská omeleta
35min
Beránek z kynutého těsta
1hod. 30min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min
Dvoubarevný moučník s ovocem
3hod. 40min
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2hod.
Péřové bramborové knedlíky
1hod. 10min