Zařízení & příslušenství
Velikonoční bochánky
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 50min.
8 kusů
Suroviny
-
¼ čajové lžičky celého anýzu
-
60 gramů krystalového cukru
-
10 gramů vanilkového cukru
-
90 gramů suchého bílého vína
-
120 gramů mléka
-
30 gramů čerstvého droždí
-
110 gramů másla na kousky, plus navíc na vymazání
-
500 gramů hladké mouky
-
2 čajové lžičky nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
-
½ čajové lžičky soli
-
3 žloutky
-
1 vejce rozšlehané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
11 g
Kalorie
1789 kJ /
428 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
55 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Velikonoční menu
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Bramborové knedlíky
50 min
Veganský jablečný koláč s drobenkou
1 godz. 45 min
Jahodový koláč
13 godz. 55 min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 godz. 40 min
Salát romanesco
1 godz. 45 min
Velikonoční nádivka
1 godz. 35 min
Stočený mandlový věnec
2 godz. 20 min
Lososová skotská vejce s omáčkou z medové hořčice
1 godz.
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 min
Huspenina
2 godz. 25 min
Slaný koláč s uzeným lososem a špenátem
2 godz. 30 min
Bramborové knedlíky se špenátem
1 godz. 40 min