
Zařízení & příslušenství
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
Příprava 20min
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
kukuřičné mouky150 gramů
-
rýžové mouky150 gramů
-
másla změklého, na kousky130 gramů
-
krupicového cukru220 gramů
-
vejce1
-
žloutek1
-
vanilkový lusk jen vyškrábnutá dřeň1
-
soli1 špetka
-
hořké čokolády na kousky100 gramů
-
ricotty500 gramů
-
moučkového cukru (volitelně)1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
571 kcal /
2390 kJ
Protein
10.9 g
Tuk
27.6 g
Sacharidy
69.8 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2hod.
Lněné bezlepkové pečivo
1hod.
Univerzální bezlepkové těsto
35min
Jablečno - datlový chlebíček (bez lepku)
1hod. 30min
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4hod. 30min
Pomerančová bezlepková bábovka
1hod. 45min
Bezlepkové čokoládové kostky
50min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Čokoládovo-povidlový koláč z pohankové mouky
1hod. 10min
Bezlepková mini pizza
2hod.
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1hod. 30min