Zařízení & příslušenství
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
150 gramů kukuřičné mouky
-
150 gramů rýžové mouky
-
130 gramů másla změklého, na kousky
-
220 gramů krupicového cukru
-
1 vejce
-
1 žloutek
-
1 vanilkový lusk jen vyškrábnutá dřeň
-
1 špetka soli
-
100 gramů hořké čokolády na kousky
-
500 gramů ricotty
-
1 polévková lžíce moučkového cukru (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.9 g
Kalorie
2390 kJ /
571 kcal
Tuk
27.6 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pistáciové muffiny s malinami
55min
Cheesecake s lesním ovocem
3h
Bezlepkový chléb se sušenými rajčaty
2h
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25h 15min
Piškotový dort s hroznovým vínem a sektem
55min
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30min
Bezlepkový chléb života
1h 10min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Brioškový chlebíček (bez lepku)
2h 50min
Makadamová očka
45min
Bezlepková mini pizza
2h