Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou

Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou

4.3 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí

Suroviny

  • 150 gramů kukuřičné mouky
  • 150 gramů rýžové mouky
  • 130 gramů másla změklého, na kousky
  • 220 gramů krupicového cukru
  • 1 vejce
  • 1 žloutek
  • 1 vanilkový lusk jen vyškrábnutá dřeň
  • 1 špetka soli
  • 100 gramů hořké čokolády na kousky
  • 500 gramů ricotty
  • 1 polévková lžíce moučkového cukru (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 10.9 g
Kalorie 2390 kJ / 571 kcal
Tuk 27.6 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 69.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...