Zařízení & příslušenství
Bezlepkový drobenkový koláč s ricottou a čokoládou
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
8 porcí
Suroviny
-
150 gramů kukuřičné mouky
-
150 gramů rýžové mouky
-
130 gramů másla změklého, na kousky
-
220 gramů krupicového cukru
-
1 vejce
-
1 žloutek
-
1 vanilkový lusk jen vyškrábnutá dřeň
-
1 špetka soli
-
100 gramů hořké čokolády na kousky
-
500 gramů ricotty
-
1 polévková lžíce moučkového cukru (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.9 g
Kalorie
2390 kJ /
571 kcal
Tuk
27.6 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Italské drobenkové koláče
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Univerzální bezlepkové těsto
35min.
Pohankovo-oříškový koláč s brusinkovým džemem (bez lepku)
2hod. 30min.
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1hod. 15min.
Citrusy s mandlovým sněhem
Žádné hodnocení
Citrónovo-makový koláč (bezlepkový)
1hod. 15min.
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1hod.
RAW pomazánka z pekanových ořechů
5min.
Sušenky s pomerančovo-ořechovou náplní
1hod. 20min.
Banánovo-arašídové cookies (bez lepku)
1hod. 40min.
Jogurtový koláč se sušenými švestkami (bez cukru)
2hod.
Zázvorové sušenky s medem
1hod.
Bezlepkové čokoládové kostky
50min.