Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 60 g Paniermehl
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Mangold
- 1200 g Wasser
- 280 g Reis
Sauce
- 500 g Milch
- 100 g Frischkäse
- 40 g Mehl
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3482 kJ / 831 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 84 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1 godz.
Mangoldcremesuppe mit Hack
35 Min
Mangold-Röllchen mit Tomatensauce
1 Std. 30 Min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min
Grünkohl-Schinken-Nudeln
30 Min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 Min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 godz.
Polentaecken mit Rhabarberkompott
3 godz. 40 min
Radieschenblättersuppe
40 min
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1 godz.
Saibling mit Petersilien-Pappardelle und Rahmkohlrabi
1 Std. 15 Min
Mangold-Curry mit Hähnchenbrust
45 Min