Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 scalogni
- 10 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
80
g di panna di soia
nebo 80 g di panna vegetale - 250 g di brodo di pesce
- 80 g di riso Parboiled
- 1 - 2 cucchiaini di pasta di acciughe
- 30 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 150 g di ananas fresco, a dadini (2 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido con zafferano e arancia
1h 25min
Riso con pollo alle 7 spezie
40min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1u.
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Pollo al curry caraibico con ananas e riso
2h 10min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Tzatziki (senza lattosio)
12h 20min
Riso pilaf boliviano
55min
Torta banane, bacche di goji e mandorle
35min
Tiella di verdure a vapore
1u. 20min
Paella
1h 50min
Risotto autunnale
50min