Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 scalogni
- 10 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
80
g di panna di soia
nebo 80 g di panna vegetale - 250 g di brodo di pesce
- 80 g di riso Parboiled
- 1 - 2 cucchiaini di pasta di acciughe
- 30 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 150 g di ananas fresco, a dadini (2 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1h 15min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30 min
Pollo al curry verde
55 min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Keine Bewertungen
Spiedini di melone e scampi con bulgur
45 min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 Std. 15 Min
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 Min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30 min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30 min