Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 scalogni
- 10 g di radice fresca di zenzero a pezzi
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
-
80
g di panna di soia
nebo 80 g di panna vegetale - 250 g di brodo di pesce
- 80 g di riso Parboiled
- 1 - 2 cucchiaini di pasta di acciughe
- 30 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 2 cucchiaini di zucchero
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 200 g di spinaci baby freschi
- 100 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 150 g di ananas fresco, a dadini (2 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Riso cantonese allo zenzero
35min
Fagioli in agrodolce
35min
Salsa inglese al ribes
20min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Riso Venere con capesante
45min
Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni
45min
Luccio alla gardesana
50 min
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45min
Fettine di pollo piccanti con salsa guacamole
1h
Salsa alla birra e mele
35min
Salsa piccante allo zenzero
30min