Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di faraona in pezzi
- acqua q.b.
- 1 pizzico di sale + q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
nebo 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 21.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Coniglio in umido
1h 25min
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Faraona delle feste con arance e castagne
2 godz. 30 min
Arrosto di vitello con carciofi
1 Std. 5 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Coniglio alla ligure
3h 20min