Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di faraona in pezzi
- farina tipo 00 q.b.
- acqua q.b.
- sale q.b.
- aceto di vino bianco q.b.
- 200 g di cipolline
-
50
g di lardo a fette
nebo 50 g di pancetta a fette - 40 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di grappa
- 400 g di vino rosso corposo
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida e strizzati
- 100 g di luganega a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 360 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Dado di carne
45 min
Cinghiale in umido
1h 45 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min