Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di porro a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (30 g circa)
- 50 g di burro
- 500 g di acqua
- 100 g di carote pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di cozze fresche pulite
- 500 g di filetti di merluzzo fresco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- pane abbrustolito q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2062.5 kJ / 493 kcal
- Protein
- 38.9 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Harira
40 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1h 10 min
Zuppa di quinoa con polpettine di coniglio
55 min
Zuppa Thai piccante di pesce
40 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 min
Cozze e vongole in crema di porri
1h
Zuppa di manzo con verdure
30 min
Moqueca
1h 20 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min