Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di porro a pezzi
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 gambo di sedano a pezzi (30 g circa)
- 50 g di burro
- 500 g di acqua
- 100 g di carote pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 150 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di cozze fresche pulite
- 500 g di filetti di merluzzo fresco
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- pane abbrustolito q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2062.5 kJ / 493 kcal
- Protein
- 38.9 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 20.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Zuppa di mare con patate
55 Min
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1sa 10 dk
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1 Std. 15 Min
Cotriade (brodetto di pesce Bretone)
1 Std. 15 Min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1sa 10 dk
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Zuppa di pesce Maiorchina
45 dk
Zuppa di gamberi piccante
45 dk
Brodetto romagnolo
50min
Brodetto ricco con crostoni
1sa
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min