
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 250 g di riso
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di baccalà a pezzi
- 100 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cavolo cappuccio a pezzi
- 300 g di pomodori in quarti
- 80 g di cipolle a metà
- 4 spicchi di aglio
-
1
peperoncino serrano a metà
nebo 1 peperoncino jalapeño fresco a metà - 2 cucchiai di aceto di mele
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
- 1 - 2 dadi per brodo di pesce, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kcal / 1748 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 29.3 g
- Sacharidy
- 24.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Baccalà alla Soutelo
30min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Baccalà alla livornese
35min