Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 250 g di riso
- 1 ¼ di cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di baccalà a pezzi
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di cavolo cappuccio a pezzi
- 300 g di pomodori in quarti
- 80 g di cipolle a metà
- 4 spicchi di aglio
-
1
peperoncino serrano a metà
nebo 1 peperoncino jalapeño fresco a metà - 2 cucchiai di aceto di mele
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di capperi sott'aceto
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 dadi per brodo di pesce, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 24.2 g
- Tuk
- 29.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1ωρ. 10 λεπτ.
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà alla Soutelo
30 Min
Baccalà alla portoghese
1ωρ. 10 λεπτ.
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1 Std.
Tegamini di cipolle e alici
1 Std.
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Mousse di baccalà
45 Min
Coda di rospo croccante su purea nera
1j 50 menit
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min