Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta choux
- 250 g di acqua
- 130 g di burro a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 3 cucchiaini di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 5 uova
Ripieno
- 200 g di panna (30-40% di grassi)
- 200 g di panna acida
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 20 g di zucchero
- 5 albicocche sciroppate a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1886 kJ / 451 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 28.1 g
- Tuk
- 34.2 g
Alternativní recepty
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Tortini alle albicocche sciroppate
40 Min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Limoni di frolla ripieni
1h 30 min
Stella di pane
3h 30min
Torta pazientina
3h 55min
Pettirosso di Natale
10 Min
Cake pops natalizie
4 Std.
Torta Red velvet
3h
Fondente di marshmallows
25 godz. 25 min
Croccante a nido d'ape
1h 30 min