Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
100
g di strutto
nebo 100 g di burro morbido a pezzi - 2 uova
- 250 g di acqua tiepida
Ripieno
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, sbucciato e intero
- 700 g di pomodorini a grappolo (peso netto), sbucciati e privati dei semi (vedere consigli) e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di tonno in scatola, sgocciolato e a pezzi
- 50 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 50 g di acciughe sotto sale, lavate, deliscate e a pezzetti
- 80 g di olive nere denocciolate a pezzi
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 tuorlo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2191.8 kJ / 523.8 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 658.8 mg
Alternativní recepty
Torta salata pasquale
2h
Pizza con la ricotta
2 Std. 40 Min
Crostata di mele
1h 5min
Tortine al cioccolato
1 Std. 25 Min
Torta salata lucana
1 Std. 10 Min
Torta Diplomatica
3 Std.
Pizza mele e brie
1h 50 min.
Focaccia ai friarielli
2h 15 min.
Empanadas vegetariane
1h 30min
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Pasticciotti leccesi
1h 15min
Focaccia alle melanzane
1h 50 min.