
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 600 g di farina tipo 00
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
100
g di strutto
nebo 100 g di burro morbido a pezzi - 2 uova
- 250 g di acqua tiepida
Ripieno
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio sbucciato e intero
- 700 g di pomodorini a grappolo (peso netto), sbucciati e privati dei semi (vedere consigli) e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di tonno in scatola sgocciolato e a pezzi
- 50 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
- 50 g di acciughe sotto sale lavate, deliscate e a pezzetti
- 80 g di olive nere denocciolate a pezzi
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523.8 kcal / 2191.8 kJ
- Protein
- 18.5 g
- Tuk
- 24.1 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Sodík
- 658.8 mg
Alternativní recepty
Torta della nonna
1hod. 30min
Rotolo funghi e peperoni
2hod. 15min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1hod.
Pizza del pastore
5hod.
Peperoni ripieni alla barese
55min
Torta alle fragole
2hod.
Cavatelli
1hod. 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1hod. 20min
Verdurine in sfoglia
1hod.
Brioche ai peperoni
2hod. 45min
Focaccia ai friarielli
2hod. 15min
Pizza quattro stagioni
1hod. 30min